Curatenie in birouri portofoliu

Curatenie in birouri

Firma de curatenie Real Cleaning are o experienta de lucru bogata in servicii de curatenie in birouri. Prestam servicii de curatenie generala sau servicii de curatenie de intretinere in cladiri si sedii de birouri. Facem curatenie in birouri din ansambluri rezidentiale, atat din Bucuresti cat si din Ilfov.

Firma de curatenie Real Cleaning va asigura ca o sa beneficiati de cele mai calitative servicii de curatenie in raport calitate/pret. Imaginea conteaza, mai ales atunci cand este vorba despre ambientul spatiului de lucru. Un birou ingrijit, curat si aerisit  este cartea de vizita a fiecarei firme.

Serviciile noastre de curatenie in birouri se adreseaza atat firmelor mici, cat si companiilor cu sedii generoase.


Fie ca ai nevoie de o curatenie generala, fie ca iti doresti o curatenie de intretinere saptamanala sau zilnica, vom raspunde afirmativ oricarei provocari.

Ne vom face treaba cu seriozitate si rapiditate, pentru ca angajatii tai sa poata lucra intr-un ambient placut si satisfacator.

Preturile noastre sunt avantajoase si putem in orice moment sa-ti facem o oferta personalizata, in functie de bugetul si de solicitarile tale.