Oferte servicii de curatenie Bucuresti si ilfov

Firma de curatenie Real Cleaning va ofera servicii de curatenie Bucuresti la preturi fara concurenta ! Acum aveti ocazia de a  beneficia de o curatenie la domiciliu sau la birou ireprosabila! Avem oferte de curatenie adaptate pentru a satisface nevoile fiecarei locatii. Scopul nostru este sa dezvoltam relatii durabile cu clientii nostri bazate pe continua perfectionare a serviciilor noastre de curatenie. Oferim abonamente standard pentru curatenie la domiciliu sau la birou, dar putem sa ne adaptam cerintelor fiecarui client.

Servicii de curatenie Bucuresti la cele mai inalte standarde !

Firma de curatenie Real Cleaning-Servicii de curatenie Bucuresti

Servicii curatenie Bucuresti birouri

 Asiguram mentinerea mediului de lucru curat si ingrijit. Angajatii sau clientii dumneavoastra vor fi incantati de curatenia din birouri sau spatiul unde va desfasurati activitatea.Firma de curatenie Real Cleaning ofera servicii curatenie birouri Bucuresti la preturi adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra

servicii de curatenie Bucuresti. Spatii comerciale

Acordam atentie deosebita curateniei spatiului dumneavoastra de munca. Locul unde va desfasurati activitatea este cartea noastra de vizita pentru viitorii clienti. Garantam intretinerea curateniei si mediului proaspat acolo unde o sa fim prezenti. Orarul serviciilor curatenie il stabilim impreuna. Calitatea muncii personalului din spatiul unde ne desfasuram activitatea sa nu fie perturbat de agentii firmei de curatenie Real Cleaning.

Servicii de curatenie Bucuresti.Curatenie la domiciliu

Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti dar si in Ilfov, casa ori locuinta dumneavoastra va fi in permanenta curatata.Domiciliul va fi in permanenta curat, aerisit si ingrijit de catre agentii nostri de curatenie daca dumneavoastra solicitati un abonament pentru servicii curatenie la domiciliu Bucuresti

Servicii curatenie Bucuresti

Curatenie generala

Curatenia generala este indicat sa se realizeze cel putin o data pe luna. Firma de curatenie Real Cleaning garanteaza ca dupa executarea curateniei generale, casa, apartamentul sau locuinta dumneavoastra va stralucii de curatenie. Dumneavoastra veti fi multumit pentru ca ati economisit timp si bani pe produse sau echipamente de curatat neadecvate.

Curatenie de intretinere

Intretinerea curateniei la birou sau la domiciliu poate fi facuta de catre firma de curatenie Real Cleaning zilnic, saptamanal sau cand doriti dumneavostra.Stabilim impreuna cu dumneavoastra frecventa pentru serviciul dorit. RealCleaning se va asigura de ingrijirea si curatenia la domiciliu sau la birou conform termenilor trecuti in contract

curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor este serviciul care necesita mobilizarea unui numar mai mare de agenti pentru curatenie si cuprinde toate lucrarile de curatare, debarasare in urma constructorului. Atunci cand hotarati sa apelelati la serviciul nostru de curatenie va asiguram ca agentii nostrii sunt pregatiti sa satisfaca si cei mai pretentiosi clienti

De ce sa alegi firma de curatenie Real Cleaning ?

Real Cleaning - firma curatenie

Obiectivul principal al firmei Real Cleaning este îmbunătăţirea continuă a calitatii serviciilor sale oferite. Colaborarea intre beneficiarii serviciilor şi  agentii de curatenie prin dialog cu privire la activitatea desfasurata, accentul fiind oferirea serviciilor de curatenie la cele mai inalte standarde.

Curatenia generala si cea de intretinere pentru casa in care locuiesti o consideram foarte importanta pentru sanatatea ta cat si a familiei tale. RealCleaning ofera servicii de inalta calitate pentru curatenie domiciliu, case, vile, apartamente. Acestea, pentru ca tu si familia sa beneficiati de un spatiu mai curat, aerisit,  sanatos si ordonat. Serivicii de curatenie la domiciliu prestat catre persoane fizice la preturi competitive si calitate excelenta de executie.

Calitate-pret servicii curatenie Bucuresti

Performanta unei institutii sau firme depinde de randamentul angajatilor. Un mediu de lucru curat si ingrijit este esential pentru a asigurara eficient  confortul si sanatatea personalului propriu cat si a viitorilor clienti.

Pachetul servicii de curătenie oferit de Real Cleaning pentru cladirile de birouri din Bucuresti este unul foarte bine organizat, structurat si totodată personalizat conform necesitatii fiecarui client.

Oferim servicii flexibile pentru curatenie la domiciliu sau la birou, ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor care doresc abonamente pentru intretinerea curateniei la birou.

Ne adaptam programul pentru efecuarea lucrarilor de curatenie impus de dumneavoastra, stabilind impreuna care este cel mai convenabil orar de lucru pentru fiecare, astfel incat sa nu deranjam si sa ne facem simtita prezenta doar prin calitatea serviciilor prestate

Atunci cand firma dispune de personal responsabil si specializat in prestarea serviciilor de curatenie profesionala, personal serios si fara cazier, nu ai cum sa nu primesti din partea lor servicii de curatenie la domiciliu sau la birou de cea mai buna calitate.

Activitati firma pentru servicii de curatenie Bucuresti 
 • Aspirarea pardoselilor din birouri, spatii comerciale, holuri, grupuri sanitare, bucătarii, balcoane etc. (mocheta, parchet, covor, gresie, marmura)
 • Spalarea curatarea suprafetelor intinse (mochetelor, pardoselei, gresiei)
 • Stergerea suprafetelor de mobilier si a aparatelor electronice (echipamentelor de birou) si tratarea acestora cu substante antistatice
 • Spalarea, dezinfectarea si odorizarea grupurilor sanitare inclusiv a suprafetelor ceramice
 • Degajarea gunoiului din birouri
 • Curatarea balustradelor, usilor și a scarilor de acces
 • Indepartarea eventualelor panze de paianjen
 • Indepartarea gunoiului din birouri si inlocuirea sacilor menajeri
 • Aspirarea peretilor
 • Aerisirea si odorizarea interioarelor
 • Spalarea geamurilor si a tocurilor acestora
 • Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare
 • Alte servicii de curătenie la cerere

Daca cautati  servicii de curatenie Bucuresti  sau firma de curatenie Bucuresti cu preturi mici si curatenie la cele mai inalte standarde, opriti-va atentia asupra ofertelor Real Cleaning. Cu siguranta tarifele noastre pentru curatenia in apartament, birouri, vila, casa sau scara blocului dumneavoastra va vor incanta.

Orice client atunci cand plateste trebuie sa fie multumit de calitatea serviciilor prestate de catre angajatii firmei de curatenie! Atunci cand au terminat curatenia generala sau  curatenie de intretinere, angajatii firmei Real Cleaning sunt instruiti sa intrebe clientul daca este multumit si sa verifice calitatea serviciilor prestate.