Servicii curatenie birouri, firme , oferte curatenie spatii comerciale


Va oferim servicii curatenie birouri firme la preturi foarte accesibile.Va asiguram mentinerea mediului de lucru curat si placut astfel incat angajatii dumneavoastra sa fie cat mai productivi.

Serviciile noastre de curatenie birouri firme se impart in doua categorii: curatenie de intretinere si curatenie generala. Firma de curatenie Real Cleaning recomanda o curatenie generala birouri sa fie executata o data pe luna. Servicii de curatenie de intretinere recomandam sa fie efectuate cel putin o data pe saptamana.

Serviciile noastre de curatenie se doresc a fi cat mai flexibile, ne adaptam programului programului dumneavoastra, astfel incat curatenia de intretinere sau serviciul de curatenie generala  birouri sa nu afecteze programul angajatilor dumneavoastra. Este important sa stabilim impreuna cu fiecare client care este cel mai convenabil orar de lucru, astfel incat sa nu deranjam si sa ne facem simtita prezenta doar prin calitatea de servicii de curatenie prestate.

Firma de curatenie Real Cleaning dispune de  personal pentru curatenie birouri si spatii comerciale instruit, serios si responsabil. Real Cleaning ofera tarife curatenie birouri sau spatii comerciale la preturi promotionale in functie de locatie

Va propunem abonamente lunare pentru servicii curatenie birouri care cuprind servicii de curatenie generala cat si servicii de curatenie de intretinere.

Oferta servicii curatenie birouri, firme, spatii comerciale

Basic
De la 2 lei
mp

Abonamentul include

Curatenie de intretinere

Frecventa saptamanala

Standard
De la 3,5lei
mp

Abonamentul include

Curatenie de intretinere

Frecventa zilnica


 
Real Cleaning,servicii curatenie birouri firme

Preturile afisate sunt cu titlu informativ si pot varia in functie de suprafata care trebuie curatata. Dorim sa va oferim servicii de curatenie de calitate astfel incat este necesar sa stabilim programul lucrarilor de curatenie din timp.
Tarifele pentru curatenie afisate mai sus includ costul echipamentelor, solutiilor pentru curatat, consumabilelor, detergentilor, personalul pentru curatenie si transportul. Preturile nu contin tva.