Curatare canapele - servicii complete de curatenie la domiciliu

Firma de curatenie Real Cleaning iti ofera servicii profesionale de curatare canapele Bucuresti, atat la domiciliu, cat si la birou. Folosim aspiratoare profesionale cu injectie-extractie impreuna cu detergent activ, astfel asiguram o curatare perfecta, atat a tapiteriei cat si a pernelor canapelelor, in profunzimea lor. In acest fel, sunt scoase toate petele, acarienii sunt distrusi iar alergenii eliminati complet.

Rulează videoul

Curatare canapele la domiciliu

Curatare tapiterie canapele - Curatare saltele

Procesul de curatare canapele acasa incepe cu o temeinica si minutioasa aspirare a tuturor suprafetelor. Prin aspirare se indeparteaza, pe langa praf, diverse murdarii si resturi, si o parte din alergeni, acarieni, etc. A doua etapa a curatarii canapelei presupune stropirea cu apa si detergent activ, curatarea tapiteriei consta in frecarea si la urma aspirarea umeda a apei si murdariei rezultate. 

 

curatare canapele la domiciliu Bucuresti
curatare canapele metoda injectie-extractie

Angajatii Real Cleaning sunt profesionisti, sunt atenti cum folosesc substantele pentru curatarea tapiteriei  si aspiratorul pentru canapelele si fotoliile tale din material textil, cat si din stofa. Curata fara graba si fara a degrada in niciun fel materialul, fara a-l face sa-si piarda din culoare si stralucire

Cat dureaza curatarea canapelei si fotoliilor acasa

In doar cateva ore canapeaua si fotoliile din sufrageria ta sau din birou vor fi spalate, aspirate, curatate in profunzime si dezinfectate cu produse de curatat profesionale care le vor proteja in viitor.

Este bine de stiut ca nu toate petele se pot indeparta in totalitate. In general, prin metodele noastre, cu echipamente profesionale si detergentii pe care ii folosim pentru curatarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor, tapiteriilor putem inlatura peste 95% dintre pete.

Curatare canapele Bucuresti

Cum se curata canapeaua sau fotoliul acasa

Curatarea canapelelor din stofa sau orice alt material textil se face prin metoda injectie-extractie folosind echipamente si solutii profesionale. Pentru curatarea saltele de pat folosim aceeasi metoda de curatere si igienizare, fiind eliminate majoritatea petelor si microorganismelor. In doar cateva ore canapeaua si fotoliile din sufrageria ta sau din birou vor fi spalate, aspirate, curatate in profunzime si dezinfectate cu produse de curatat profesionale care le vor proteja in viitor.

Beneficiile pe care le obtii daca alegi sa-ti cureti canapeaua acasa sau fotoliile si scaunelele de la birou cu noi sunt incontestabile. Este bine sa sti ca pentru spalare tapiterie canapele acasa, dar si pentru spalare scaune la birou folosim solutii si aspiratoare profesionale cu foarte mare putere de extractie, adaptate materialor textile. Rezultatele sunt intotdeauna exceptionale, intrucat aceste solutii ataca doar murdaria si impuritatile, lasand in urma canapele ca noi. Mirosurile urate vor fi indepartare cu succes, dar in acelasi timp canapelele si fotoliile isi vor redobandi culorile naturale si proaspete.

Preturi curatare canapele

Curatare scaun material textil 20 lei

Curatare tapiterie fotolii 60 lei

Curatare canapea 2 locuri 100 lei

Pret curatare coltar 5 locuri 250 lei

Pret curatare saltea pat 100 lei