curatenie spatii comerciale

Curatenie spatii comerciale


Firma de curatenie Real Cleaning ofera servicii de curatenie spatii comerciale. Efectuam curatenie generala sau curatenie de intretinere pentru sedii de banca, showroom-uri, cabinete medicale, cluburi sau alte spatii comerciale.

Acordam atentie deosebita curateniei spatiului dumneavoastra de munca. Locul unde va desfasurati activitatea este cartea noastra de vizita pentru viitorii clienti. Garantam intretinerea curateniei si mediului proaspat acolo unde o sa fim prezenti. Un bun manager stie ca un mediu de lucru curat si bine intretinut este esential pentru bunastarea afacerii.

Un aspect curat si proaspat al spatiului unde va desfasurati activitatea este mult mai atractiv pentru angajati si clienti. Ajutati afacerea sa-si pastreze clientii existenti sau sa-si creasca numarul acestora oferindu-le un mediu cat mai curat.


Real Cleaning vine in intampinarea dumneavoastra si a angajatilor cu servicii profesionale de curatenie. Efectuam serviciile de curatenie in functie de programul si nevoile fiecarei companii. Oferim servicii de curatenie calitative, punandu-va la dispozitie personal calificat, serios si responsabil.Firma de curatenie Real Cleaning asigura, prin contract, calitatea serviciilor prestate.

Curatenie Spatii Comerciale

Mentinerea mediului de lucru curat in spatiul comercial sau zona unde sunt amplasate birouri,  inseamna angajati sanatosi, fericiti si mai productivi. Real Cleaning va ofera servicii de curatenie pentru birouri si spatii comerciale la preturi accesibile, care reflecta responsabilitatea noastra atat fata de nevoile de afaceri ale companiei dumneavoastra, cat si fata de nevoia angajatilor dumneavoastra de a lucra intr-un spatiu ingrijit, placut, benefic pentru sanatate.

Serviciile de curatenie profesionala pe care le furnizam sunt special concepute si adaptate nevoilor spatiului comercial situat intr-o cladire de birouri, vila sau apartament. Interventiile de curatenie sunt realizate in timpul sau in afara programului de lucru. Pentru a nu deranja sau distrage angajatii companiei de la rutina domeniului de activitate, stabilim un program de curatenie zilnica agreat de comun acord.

Real Cleaning ofera un plan tarifar flexibil destinat nevoilor fiecarui client, astfel incat in urma discutiilor cu dumneavoastra sa beneficiati de servicii de curatenie de calitate.