Real Cleaning, servicii de curatenie.

 


Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa va ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Real Cleaning foloseste echipamente profesionale de spalat si curatat specifice pentru diverse suprafete. Solutiile, detergentul, lavetele pentru curatat sunt de cea mai buna calitate, fabricate dupa standardele reglementate de Uniunea Europeana.

                                                                                    servicii de curatenie

Daca aveti nevoie de curatenie dupa constructor, curatenie generala sau de intretinere, firma de curatenie Real Cleaning este ajutorul de incredere!

Ne vom deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra acasa. Spalam pardoselile cu detergenti adecvati, indepartam petele de vopsea lavabila, curatam faianta. Dupa ce terminam, dumneavoastra nu va ramane altceva de facut decat sa va bucurati de o casa aerisita, curata si mai stralucitoare.

Firma de curatenie Real Cleaning va ofera sansa de a beneficia de o curatenie la domiciliu sau la birou ireprosabila, rapida si de lunga durata. Totul la un pret foarte avantajos!

Dispunem de o echipa de specialisti in domeniul curateniei. Din experienta acumulata pana in prezent, stim exact ce avem de facut odata ce-ti trecem pragul locuintei.

Specialistii din Real Cleaning se ocupa de mult timp de curatenie la domiciliu sau birouri in Bucuresti si Ilfov, asftel incat nici o pata nu le pune probleme.

Servicii de Curatenie Bucuresti si Ilfov – Real Cleaning !


De ce sa alegi firma de curatenie Real Cleaning?

 

Profesionisti si Responsabili – Suntem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa iti ofere servicii de curatenie la cele mai inalte standarde profesionale. Utilizam cele mai performante echipamente si produse de pe piata.

Economie – Iti oferim cele mai bune servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov adaptate bugetului tau, care sa reflecte cel mai optim raportul calitate/pret. Convinge-te de asta consultand pagina de preturi. De asemenea, avem pentru tine abonamente si pachete avantajoase, prin achizitionarea carora beneficiezi de reduceri substantiale.

Siguranta – Pentru ca stim cat de importanta este siguranta caminului tau, punem mare accent pe selectionarea si pregatirea profesionala a echipei noastre. Real Cleaning este formata doar din personal responsabil, calificat si fara cazier.

Flexibili – Ne adaptam programului tau. Stabilim impreuna care este cel mai convenabil orar de lucru pentru tine, astfel incat sa nu te deranjam. Ne facem simtita prezenta doar prin calitatea de servicii de curatenie prestate.

Trebuie doar sa ne contactati, pentru a obtine o oferta personalizata, adaptata nevoilor si bugetului dumneavoastra.