Firma de curatenie Real Cleaning , servicii de curatenie la cele mai inalte standarde

Real Cleaning are ca slogan ” Servicii de curatenie la cele mai inalte standarde”

Ce inseamna asta ?

Care sunt standardele care le indica aceasta firma de curatenie?

Cat costa serviciile de curatenie oferite de aceasta firma ?

Calitatea serviciilor este in primul rand cartea de vizita a firmei Real Cleaning.

Standarde in curatenie. Atunci cand firma dispune de personal responsabil si specializat in prestarea serviciilor de curatenie profesionala, personal serios si fara cazier, nu ai cum sa nu primesti din partea lor servicii de curatenie la domiciliu sau la birou de calitate.
Produsele pentru curatenie si calitatea muncii prestate de catre agentii de curatenie trebuie sa fie la cel mai inalt nivel, orice client atunci cand plateste trebuie sa fie multumit de calitatea serviciilor prestate de catre angajatii firmei de curatenie. Atunci cand au terminat curatenia generala sau au prestat curatenie de intretinere, angajatii firmei Real Cleaning sunt instruiti sa intrebe clientul daca este multumit si sa verifice calitatea serviciilor prestate.
Cum sa alegi firma de curatenie care sa-ti satisfaca toate cerintele ?
In primul rand trebuie sa alegi o firma din orasul in care locuiesti. Serviciile sa fie explicate in mod clar: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie scari de bloc. Nu in ultimul rand trebuie sa stii clar cea ce vrei, la ce servicii doresti sa apelezi.

Pretul si calitatea serviciilor

Alege serviciile de curatenie adaptate bugetului tau ! Firma de curatenie Real Cleaning are preturi care includ manopera, echipamentele si substantele folosite. De asemenea aceste tarife includ mana de lucru si transportul personalului la locatia ce trebuie curatata.

Real Cleaning pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor de curatenie. Pentru a beneficia de un raport calitate/pret cat mai corect si transparent pentru curatenie la cele mai inalte standarde este necesara o vizionare prealabila a locuintei, biroului sau spatiului comercial unde va desfasurati activitatea.